Tutustu minuun

sydamenasiallaOlen lasten toimintaterapeutti, sensorisen integraation terapeutti, SOS Feeding -terapeutti ja koulutettu imetysohjaaja sekä vyöhyketerapeuttinen vauvahieroja. Ennen kaikkea olen kahden moniallergisen refluksilapsen äiti. Vapaaehtoistyötä teen Refluksilapset ry:ssä, sen perustajajäsenenä sekä hallituksen puheenjohtajana.

Työssäni lasten toimintaterapeuttina olen erikoistunut pienten lasten syömisvaikeuksiin, aistisäätelyhäiriöihin ja lasten lähiympäristön ohjaukseen. Imetysohjaajana lähimpänä sydäntäni on allergisten ja refluksioireilevien vauvojen imetys ja siinä onnistuminen.

Pitkän työkokemukseni sekä omien lasteni kautta olen oppinut, että varsinkin lasten kohdalla kaikki todellakin vaikuttaa kaikkeen ja joskus pienikin muutos asioissa voi tuoda suuren helpotuksen arkeen.

Blogissani Kaiketonta sydämellä pohdin elämää moniallergisten lasten perheessä ja jaan ruoka- sekä leivonnaisohjeitani ilman yleisimpiä allergeeneja. Olen myös julkaissut erikoisruokavalioihin sopivan keittokirjan Kaiketon.


Koulutus ja kurssit

2001 Toimintaterapeutti AMK


2004 Erikoistumisopinnot: Lasten ja nuorten toimintaterapia 


2007 Sensorisen integraation teoria ja terapia 


2007 The Incredible Years: Parent Group Leader Training (Ihmeelliset vuodet) 


2008 Picky Eaters vs Problem Feeders: The SOS Approach to Feeding


2010 Syömisongelmat aistitiedon näkökulmasta


2016 Imetysohjaaja


2016 Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta


2017 The Get Permission Approach to Pediatric Feeding Intervention


2017 Sensory issues in toileting


2017 Sensory issues in feeding